2012.04.22. 15:09
Juhsajttal töltött bárányfasírt
Ez a receptet a Nők Lapja Konyhából néztem ki, merthogy én azt járatom nem a Glamourt, inkább azt kéne nem lenne ekkora a valagam... Szóval ezt Mautner Zsófitól van, nem változtattam rajta, megabrutál lett.
Hozzávalók:
50 dkg bárányhús
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál pirospaprika, őrölt kömény
1 csokor petrezselyem
só bors
2 szelet kenyér
6 dkg kemény juhsajt
2 evőkanál olívaolaj
A receptben kenyér helyett kenyér morzsa volt írva, de én gondoltam jó lesz az egészben is, beáztatjuk a szeleteket vízbe, vagy tejbe a hozzávalókat egy tálban. kis gombócokat gyúrunk és egy-egy kocja sajtot tömünk a közepükbe, majd pogácsákat formázunk belőlük. A serpenyőt füstölésig hevítjük beleöntjük az olajat a pogácsák mindkét oldalát 3-3 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.