Ez a receptet a Nők Lapja Konyhából néztem ki, merthogy én azt járatom nem a Glamourt, inkább azt kéne nem lenne ekkora a valagam... Szóval ezt Mautner Zsófitól van, nem változtattam rajta, megabrutál lett.   Hozzávalók: 50 dkg bárányhús 1 hagyma 2 gerezd fokhagyma 1…

Még nem csináltam rendes spenótból semmit, úgyhogy itt volt az ideje kipróbálni. Vettem fék kilót, lecammogtam a henteshez, kérdeztem milyen sonkát ajánl végül az angol szalonnára esett a választása, mert szerinte én olyan kicsi hús kicsi zsír tipusú leány vagyok, van igazsága…

Nemrég voltunk a Kőlevesben és ott kaptam köretként zellert, amit eddig maximum levesben láttam és eszméletlen volt. A következő alkalommal amikor kijutottam apiacra rögtön vásároltam is. No de mi legyen hozzá? Hús nyilván :) De milyen? J nincs oda zsírosabb részekért de én…

süti beállítások módosítása